Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną 500g
Klasyczny przepis staropolskiej kuchni. Ulubione danie naszego szefa kuchni. Dzięki zastosowaniu dwóch rodzajów kapusty: kiszonej i białej z dodatkiem śliwki suszonej, borowików oraz miodu, nasz bigos ma łagodny, zbilansowany, nie za kwaśny smak. Solidna porcja mięsa wieprzowego oraz kiełbasy żywieckiej podsuszanej zaspokoi głód każdego.
Idealnie sprawdzi się po wyprawie na narty, w góry, na wyjeździe za granicę lub też jako "zapasowy posiłek" gdy nie masz ochoty lub czasu by przygotować pyszny i pożywny posiłek.
Jesteśmy bardzo ciekawi Twojej opinii na temat tego dania.
Klasyczny przepis staropolskiej kuchni. Ulubione danie naszego szefa kuchni. Dzięki zastosowaniu dwóch rodzajów kapusty: kiszonej i białej z dodatkiem śliwki suszonej, borowików oraz miodu, nasz bigos ma łagodny, zbilansowany, nie za kwaśny smak. Solidna porcja mięsa wieprzowego oraz kiełbasy żywieckiej podsuszanej zaspokoi głód każdego.
Idealnie sprawdzi się po wyprawie na narty, w góry, na wyjeździe za granicę lub też jako "zapasowy posiłek" gdy nie masz ochoty lub czasu by przygotować pyszny i pożywny posiłek.
Jesteśmy bardzo ciekawi Twojej opinii na temat tego dania.
Gramatura: 500 gram
Dostawa 48h od złożenia zamówienia
Termin przydatności do spożycia wynosi dwa lata od daty produkcji
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch dni.