Chef Zbigniew Kurleto

Szef Zbigniew jest codziennie obecny w naszej kuchni. To on dogląda pracy naszych kucharzy i dba o to, aby przygotowane dania charakteryzowały się najwyższą jakością oraz zawierały tylko najlepsze i najświeższe składniki. Szlifował swoje umiejętności w takich restauracjach jak: Wierzynek, Hawełka, Hotel Grand i w wielu innych renomowanych lokalach. Jest członkiem elitarnego Klubu Szefów Kuchni.

Szef Zbigniew jest codziennie obecny w naszej kuchni. To on dogląda pracy naszych kucharzy i dba o to, aby przygotowane dania charakteryzowały się najwyższą jakością oraz zawierały tylko najlepsze i najświeższe składniki. Szlifował swoje umiejętności w takich restauracjach jak: Wierzynek, Hawełka, Hotel Grand i w wielu innych renomowanych lokalach. Jest członkiem elitarnego Klubu Szefów Kuchni.

Jak już pewnie doskonale wiecie, pojawiam się codziennie na kuchni Kogoota i dbam o jakość przyrządzanych dań. Do przygotowania naszych specjałów wybieramy tylko i wyłącznie naturalne składniki. Chcemy mieć pewność, że każdy, kto spróbuje produktów Kogoota, będzie zadowolony z tego, co ma na talerzu, a są to naprawdę genialne rzeczy. Duże kawałki soczystego mięsa, świetnie dobrane warzywa i te cudowne sosy. Dania w puszce to nie banał, jesteśmy tego odpowiednim przykładem.
A kiedy najlepiej sprawdzić, czy to prawda? Cóż, warto zabrać je ze sobą na wakacyjny wyjazd, jeśli nie chcesz tracić czasu na gotowanie albo nie masz ochoty odwiedzać restauracji lub kiedy jesteś zabiegany i chcesz zjeść restauracyjne danie, nie ruszając się z domu.
Poznaj przykłady wykorzystania naszych dań, które zaproponował szef Zbigniew:
- Wracając do domu po ciężkim dniu w pracy, dobrze jest wiedzieć, że czekają na Ciebie dania restauracyjnej jakości, które możesz przygotować bez większego trudu.
- Jeśli nie czujesz się profesjonalistą w kuchni, a chcesz popisać się czymś wyjątkowym przed rodziną lub przyjaciółmi, warto mieć z tyłu głowy, że posiłek wart najlepszych restauracji może znaleźć się na Waszych talerzach w mgnieniu oka.