Golonko peklowane w sosie na bazie francuskiej zupy cebulowej 300g
Danie jest inspirowane kuchnią francuską i niemiecką. Golonko wieprzowe peklowane przez 24 godziny, następnie pieczone w piecu przed zamknięciem w naszych puszkach rzemieślniczych. Sos powstał na bazie znakomitej francuskiej zupy cebulowej, który nadaje temu daniu nietuzinkowy smak.
Świetnie sprawdzi się na zimno lub na gorąco.
Danie jest inspirowane kuchnią francuską i niemiecką. Golonko wieprzowe peklowane przez 24 godziny, następnie pieczone w piecu przed zamknięciem w naszych puszkach rzemieślniczych. Sos powstał na bazie znakomitej francuskiej zupy cebulowej, który nadaje temu daniu nietuzinkowy smak.
Świetnie sprawdzi się na zimno lub na gorąco.
Gramatura: 300 gram
Dostawa 48h od złożenia zamówienia
Termin przydatności do spożycia wynosi dwa lata od daty produkcji
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch dni.

