Golonko peklowane w sosie na bazie francuskiej zupy cebulowej 300g

Danie jest inspirowane kuchnią francuską i niemiecką. Golonko wieprzowe peklowane przez 24 godziny, następnie pieczone w piecu przed zamknięciem w naszych puszkach rzemieślniczych. Sos powstał na bazie znakomitej francuskiej zupy cebulowej, który nadaje temu daniu nietuzinkowy smak.

Świetnie sprawdzi się na zimno lub na gorąco.

  • czosnek
  • cebula
  • Golonko peklowane w sosie na bazie francuskiej zupy cebulowej 300g
  • Zero
    konserwantów

  • Ekologiczne
    opakowanie

  • Naturalne
    polskie składniki

Danie jest inspirowane kuchnią francuską i niemiecką. Golonko wieprzowe peklowane przez 24 godziny, następnie pieczone w piecu przed zamknięciem w naszych puszkach rzemieślniczych. Sos powstał na bazie znakomitej francuskiej zupy cebulowej, który nadaje temu daniu nietuzinkowy smak.

Świetnie sprawdzi się na zimno lub na gorąco.

Gramatura: 300 gram

Dostawa 48h od złożenia zamówienia

Termin przydatności do spożycia wynosi dwa lata od daty produkcji

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch dni.

Pomysły z czym podać danie
Skład
Wysyłka

Pomysły z czym podać danie:

  • Ziemniaczkami oraz kapustą zasmażaną
  • Twoim ulubionym chlebem
  • Sałatką z pomidorów
Składniki:

Golonka wieprzowa, Cebula, sól peklowa, liść laurowy, sól peklowa, ziele angielskie.

Alergeny oznaczono symbolem *

Wartość odżywcza w 100g produktu:

tłuszcz: 12 g
kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g
węglowodany: 1,2 g
Wartości energetyczne:

PRZEDPLATA

Dostawa w 48h
14,90 zł
  • Zero
    konserwantów

  • Ekologiczne
    opakowanie

  • Naturalne
    polskie składniki